Timp

Cand v-ati plimbat ultima data in incercarea de a  va goli mintea de toata problemele existentiale?... cand ati cutrerierat, fara nicio tinta precisa, parcurile si strazile orasului... fara sa va ganditi la cate probleme aveti de rezolvat la serviciu... acasa... fara sa incercati macar sa va imaginati cum ati putea face fata unei provocari sau alteia venite toate din partea vietii... si a semenilor pe care ea vi-i scoate "norocos" in cale?!!!
Cand ati petrecut ore cu voi si ati realizat ca viata voastra se invarte doar in jurul vostru... ca ceilalti sunt satelitii si nu voi?... ca doar voi decideti in ce directie sa va duca pasii... proprii si personali... ??!!!
Cand ati lasat toate grijile... dar absolut toate... in seama vietii... si astfel, goi si curati de praful ce va acoperea constiinta, ati putut sa va vedeti sclipirea sufletului in oglinda... si asta doar pentru ca v-ati permis sa aveti timp si pentru voi... ?!
Trece asa de repede timpul atunci cand acordati atentie tuturor... tuturor problemele voastre si ale altora... cand acordati timp pentru tot ce inseamna banalitatea vietii... pentru tot ce e atat de nesemnificativ... de marunt... de insignifiant... dar oare ar mai trece asa de repede daca l-ati face sa stea in loc pentru ca va doriti pur si simplu sa va intoarceti o clipa catre voi... sa va cunoasteti.... sa dati mana cu persoana care ati devenit?!... probabil ca da, deosebirea insa consta in faptul ca timpul pe care l-ati petrecut facand asa ceva este cu folos... restul este timp pierdut in zadar... 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head