Postări

Se afișează postări din octombrie 24, 2015

Ratacire

Imagine
Ratacim...ratacim prin viata...ratacim prin visele noastre, prin visele altora... ratacim printre ganduri...ratacim printre sentimente, dorind...ratacim spre cautarea continua a unui nou inceput... ratacim calea spre noi insine, sperand la regasire!
    Ne pierdem in freamatul civilizatiei si uitam sa mai fim noi...uitam sa mai traim clipa...uitam sa ne bucuram de prezent facand planuri pentru viitor...Speram ca vom regasi aceste clipe ratate in ratacirea noastra si le vom putea trai atunci, in viitor, asa cum ar fi trebuit sa le traim acum, in prezent...cu pasiune, cu sinceritate, cu inocenta...
    In ignoranta noastra uitam ca ceea ce pierdem acum ramane pierdut pentru vesnicie...ca timpul nu ne mai ofera sansa de a trai ceea ce nu am stiut sa traim acum...ca noi nu ne mai permitem sa traim momente pierdute...ca nu mai suntem oamenii de atunci pentru ca viata are grija sa ne transforme.
    Ratacim calea  si ocolim, sperand ca noul drum va fi mai lin...ratacim cu speranta ca v…

Iubirea, darul divin pentru oameni

Imagine
Iubirea...imposibil de definit...imposibil de descris in cuvinte simple un sentiment atat de complex...pentru a sti ce e iubirea trebuie sa fi iubit mai intai...dar nu iubirea aceea superficiala care trece ca un foc de paie intr-o zi torida de vara, ci iubirea adevarata la care multi viseaza, dar pe care nu ajung sa o traiasca niciodata.
   Nu toti oamenii pot iubi cu adevarat, pentru ca a iubi cu adevarat inseamna mai intai de toate sa renunti la tine... lumea sa nu se mai invarta doar in jurul tau...sa nu conteze doar nevoile tale...sa simti ca nu poti trai fara persoana iubita... sa simti acel gol profund in suflet daca lipseste...sa simti cum te dor bratele pentru ca nu o poti imbratisa...sa simti ca nu mai poti proiecta viitorul fara prezenta ei...sa simti ca fara persoana iubita  tu  incetezi sa mai existi...
     Iubire e atunci cand vezi perfectiunea sa atunci cand ceilalti nu o vad...
     Iubire e atunci cand vezi frumusetea sa atunci cand ceilalti nu o vad...
     Iubi…