Postări

Se afișează postări din decembrie 4, 2015

O promisiune pentru tine

Imagine
Promite-mi!... dar asta nu inseamna ca vei putea sa-ti si respecti promisiunea... pentru ca o promisiune facuta cuiva nu te obliga sa o si respecti... pe cand, o promisiune facuta tie insasi/insusi, e mai mult decat o obligatie... e o datorie... o datorie fata de tine... fata de omul perfect din tine... o datorie fata de visele tale... Asa ca...Promite-ti!...  Promite-ti ca iti vei aminti intotdeauna ca esti mai curajos decat crezi in acel moment ca esti... si numai asa vei gasi in tine forta sa treci peste toate obstacolele ce ti se ivesc in cale... Promite-ti ca iti vei aminti mereu ca esti mai puternic decat te simti in acest moment... ca ai in tine toata forta necesara care sa te faca sa reusesti orice iti doresti... si numai asa visele tale vor deveni realitate... Promite-ti ca iti vei amintit intotdeauna ca esti mai inteligent decat ai crezut tu vreodata... decat ai gandit vreodata... pentru ca altfel nu ai fi ajuns pana aici... pentru ca altfel nu am fi avut aceasta di

Speranta si miracole

Imagine
Sarbatori de iarna si magie... si vise frumoase impletite cu gerul diminetilor de iarna... si toate doar pentru cei care nu au pierdut unica arma impotriva nesansei... speranta. Strazile se umplu de trecatori grabiti spre implinirea unui vis de copil... si, poate, a unui vis de adult... un vis ce va fi asezat frumos sub cetina de brad... un vis impachetat in hartie stralucitoare si strans legat cu fundita rosie... pentru ca e momentul infaptuirii viselor... pentru ca soseste clipa daruirii zambetelor...  Oamenii viseaza... oamenii cred... oamenii spera.... pentru ca altfel viata nu ar avea sens... pentru ca fiecare dintre noi are nevoie de un miracol in viata lui... de un moment magic... si, dincolo de orice logica, oamenii cred in miracole pentru ca, uneori, miracolele coboara printre ei.

Clipe si lectii

Imagine
Sunt momente in viata pe care le dorim fara de sfarsit... la fel cum exista si momente pe care am dori sa le evitam ori sa le depasim cat mai repede posibil... Sunt clipe de viata care ar trebui sa dureze o vesnicie... pentru ca ne depasesc visele... ne depasesc inchipuirea... sunt magie pura... Dar sunt si clipe pe care le-am dori uitate... de care ne amintim cu tristete... care lasa gusturi amare... care ustura sufletul si ii prelungeste agonia... Clipe sublime... clipe banale... clipe groaznice... dar toate fac parte din viata... si toate dispar atunci cand noi am reusit sa le patrundem toate intelesurile... sa invatam... si sa trecem mai departe... nimic nu dureaza o vesnicie... nici fericirea, dar nici tristetea... nici bucuria, dar nici amaraciunea... iar toate acestea dau sens vietii... o viata frumoasa... o viata cu lectii importante... o viata care te invata sa inveti sa te bucuri... sa treci printre lacrimi pentru a putea sa simti fericirea.