Postări

Se afișează postări din decembrie 16, 2015

Un joc cu viata

Imagine
Viata e un drum greu... sinuos... cu suisuri obositoare si coborasuri care-ti taie respiratia... cu momente miraculoase, dar si cu evenimente care iti umplu sufletul de tristete si-ti fac ochii sa planga...  Viata inseamna lupta, dar in asta consta frumusetea ei... cu cat lupta este mai apriga, cu atat viata e mai minunata ... si asta pentru ca te prinde in mrejele ei si nu iti da drumul  decat pentru o secunda pentru a putea respira adanc, dupa care te invaluie din nou... si din nou... ca intr-o autentica hora romaneasca ...  In acest joc cu viata suntem tentati sa reactionam la provocarile ei de fiecare data la fel... urmand aceeasi cale batatorita... pastrand aceleasi obiceiuri care nicicand nu si-au demonstrat eficienta... si astfel devenim prizonierii trecutului... ideea e ca am putea surprinde viata schimband de fiecare tactica... si, in felul acesta, nu ar mai putea sa ne sechestreze in trecut... ci ne vom deschide un nou drum in viitor.

Be yourself!

Imagine
A fi frumos inseamna sa fii tu insuti... niciun artificiu adus persoanei tale nu reuseste sa te infrumuseteze mai mult decat naturaletea... esti o fiinta perfecta si unica... pentru ca mostenesti trasaturile stramosilor tai... pentru ca esti diferit de altii... pentru ca esti doar tu...  Nu ai nevoie sa fii acceptat de altii... inainte de toate trebuie sa te accepti singur... trebuie sa iti placa tie sa fii cu tine... sa te apreciezi mai mult... sa tii la tine si mai mult... sa fii convins de faptul ca esti atat de special incat merita sa primesti tot binele din lume... si, fiecare om care te va cunoaste, te va accepta alaturi si se va bucura sa ii fii in preajma. Alearga intotdeauna catre visele tale si nu catre oameni... oamenii vor veni in preajma ta si vor visa impreuna cu tine!

Oameni si oameni

Imagine
Exista oameni carora poti sa le spui o mie de cuvinte si sa nu inteleaga nici macar unul ... asa cum exista si oameni carora nu le spui  nici macar un cuvant si ei inteleg perfect totul... Exista oameni carora poti sa le oferi tot sprijinul tau pentru ca ei oricum vor considera ca nu i-ai ajutat niciodata cu nimic... asa cum exista si oameni pe care ii ajuti o singura data si care iti vor multumi pentru restul vietii... Exista oameni care se bucura de reusitele celorlalti din tot sufletul lor... precum exista si oameni in ochii carora se citeste invidia... rautatea... Exista oameni a caror unica preocupare e doar binele personal... asa cum exista si oameni care  contribuie la binele celorlalti... Exista oameni si oameni... depinde ce fel de om iti doresti sa fii pentru ca aici ai deplina libertate de a alege.