Postări

Se afișează postări din decembrie 10, 2015

Pierdere

Imagine
Realitatea este cea care intristeaza mereu... care provoaca dezamagire... suferinta... care declanseaza mii de emotii diferite... mii de sentimente controversate... Realitatea are nevoie sa fie infruntata... pentru ca nimeni nu poate fugi de realitate... nimeni nu se poate ascunde...  Realitate inseamna sa te confrunti cu pierderea cuiva drag... si sa accepti ca nu "iti va trece" durerea... dar vei invata sa traiesti cu ea... vei invata sa o accepti si, intr-un final, va face parte din tine... din ceea ce vei deveni dupa asta... te vei vindeca si te vei "reconstrui" in jurul pierderii suferite... te vei recompleta, dar niciodata nu vei mai fi la fel... pentru ca nici nu ar trebui sa fii la fel si nici nu ar fi de preferat sa iti doresti asta.

O iarna falsa

Imagine
Timp intre cer si pamant... nemurire... zbor de gand adormit in tacere...  Le trece timpul muritorilor... pe nesimtite isi petrec viata... si se duc... se duc si se alatura ingerilor...  Trece timpul peste anotimpuri... si lasa urme... isi pierd stralucirea... li se duce magia... si parca dispar... A disparut iarna din natura... nu insa si din calendar... sufletele noastre tipa dupa o iarna adevarata... cu fulgi de zapada... cu troiene... cu miros de ger... nu e nimic... e pustiu... e o idee de ce ar fi putut sa fie si nu este... Ma uit in jur si mi se pare ridicol... sunt ridicole strazile impodobite pentru sarbatorile de iarna... le stau stramb podoabele... lipseste sensul... sunt ridicole vitrinile magazinelor impopotonate cu ghirlande sclipicioase si mosi kitschosi... sunt ridicole incercarile noastre de a patrunde in magia sarbatorilor... dar sper ca va fi iarna... o iarna adevarata...  

Zambetul din neputinta

Imagine
Ratacire Trecem prin viata... uneori alergand... alteori abia tarand pasii... depinde insa de felul in care ne raportam la evenimentele pe care le viata ni le scoate in cale... Alergam atunci cand totul ni se pare simplu... atunci cand suntem convinsi de reusita... atunci cand ne putem baza oricand pe omul de langa noi... atunci cand simtim ca, daca ne vom prabusi, va fi cineva acolo care sa ne prinda si sa ne ajute sa ne ridicam... Abia pasim atunci cand totul ni se pare greu... dificil... fara scapare... atunci cand avem impresia ca intrega suflare s-a pornit impotriva noastra... atunci cand ne simtim singuri... neputinciosi... atunci cand nu exista nimeni care sa ne fie alaturi...  Viata are momentele ei... depinde numai de noi sa ne bucuram din plin de  fiecare clipa de fericire... sau sa stergem lacrima si sa zambim unui nou inceput.