Magia fericirii

     Suntem convinsi ca fericirea se afla in dorinte...  facem orice pentru a le indeplini... si ne miram ca la final nu am descoperit fericirea... sau fericirea nu ne-a descoperit pe noi?
   Suntem determinati sa credem ca fericirea se afla in lucruri simple ... o adiere de vant, o picatura de ploaie, o raza jucausa, atingerea unei aripi de fluture... si regretam ca fericirea dureaza doar o clipa.
    Asteptam sa ne gasim fericirea in fiinta iubita ... ii impunem sa ne ofere fericirea... si in final ne plangem dezamagirea de a nu fi fericiti.
    Fericirea nu se gaseste in afara noastra, ci trebuie sa o cautam in noi, in suflet si in minte.
    Fericirea nu e mofturoasa... nu are nevoie de lux, de cine sofisticate, de excursii scumpe, ci doar de emotie pentru a completa golurile inimii... nu are nevoie de spatii ample, ci de un loc special plin de sentimente frumoase si puritate...
    Fericirea inseamna emotie ... inseamna iubire, credinta, speranta, iertare, optimism... pentru ca fericirea te invata sa dansezi, iti da aripi sa zbori, te face sa te simti unic, special, iubit.
    Nu e nevoie de calatorii cu trenul pentru a cauta fericirea ....fericirea nu trebuie cautata pentru ca ea nu se afla departe de noi... se afla in fiecare din noi si nu are nevoie decat sa i se deschida calea pentru a putea inunda sufletul si mintea...
     Fericirea inseamna magie si, atata timp cat suntem fericiti, putem sa daruim si altora fericire printr-o simpla atingere magica.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head