Eu si tu fara noi

Nu poti sa-ti impui sa iubesti atat timp cat inima ta iti apartine doar tie... nu ai cum sa cedezi unei alte persoane macar o parte din marea iubire pe care ti-o porti atat timp cat te consideri intruchiparea idealului in ceea ce priveste un partener de cuplu.
Multi sunt in cautarea permanenta a marii iubiri... dar si mai multi cred ca au intalnit marea iubire pe care insa o pierd in fix 5 minute... si asta pentru ca se trezesc la propria realitate.
Multi vorbesc despre iubire ca si cum ar lua un mic dejun cu prietenii, dar si mai multi prefera sa ignore total subiectul... poate ca nu cumva sa li se intample si lor!
Am intalnit oameni care au afirmat ca sunt incapabili sa ofere iubire... totala mea neincredere in afirmatiile acestor persoane si-a gasit explicatia in faptul ca, in trecutul lor, au fost raniti intr-atat incat si-au dezvoltat mecanisme de aparare in fata iubirii... ridicand ziduri in calea iubirii si-au distrus sufletele, dar au realizat atunci cand a fost suficient de tarziu...
Si poate ca da, iubirea presupune o doza de egoism, de individualism, de aparenta indiferenta... dar cat si pana unde???

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head