Iubire de colivie

Fugim de iubire pentru ca am invatat ce inseamna libertatea... ne ascundem sufletele in fata iubirii si ii negam dorinta de a ne stapani inimile... ne ascundem pentru ca ne e teama de colivii.
Am simtit gustul libertatii absolute si refuzam iubirii lanturile cu care tinde sa ne incatuseze inimile...
 Ne ingrozeste ideea singuratatii, dorim caldura si atingerea iubirii, dar, in acelasi timp, suntem paralizati de groaza renuntarii la propria libertate, a dependentei de o alta persoana, a limitarii propriilor alegeri.
Alegem libertatea pentru ca libertatea nu doare... pentru ca libertatea nu cearta, nu conditioneaza, nu dezamageste... alegem libertatea, pentru ca ne e teama de iubire... ne e teama sa iubim si sa permitem sa fim iubiti pentru ca iubirea te face vulnerabil... pentru ca iubirea inseamna redefinirea propriei persoane in raport cu o alta... pentru ca iubirea inseamna renuntare la sine si regasire in doi...
Din pacate, atunci cand teama de a  nu ne pierde libertatea  este mult prea mare, ne paralizeaza dorinta de abandon total in fata iubirii si in acest fel ne interzice accesul  catre descoperirea faptului ca  iubirea adevarata iti acorda toata libertatea de care ai nevoie si iti lumineaza calea spre descoperirea de sine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head