Prieteni pentru o viata

     De-a lungul vietii intalnim trei tipuri de prieteni: prieteni pentru un motiv; prieteni pentru o vreme; prieteni pentru o viata... acum depinde de fiecare dintre noi cu ce fel de gand incepem o relatie de prietenie.
     Daca ne dorim sa stabilim o relatie de prietenie pentru un motiv anume, atunci ar fi bine sa constientizam ca, mai devreme sau mai tarziu, s-ar putea ca aceasta relatie sa se dizolve... din vina noastra sau a celuilalt... cum, la fel de bine, s-ar putea ca o relatie de prietenie demarata pentru un motiv anume sa se transforme intr-o prietenie pe viata.
       Viata ne intersecteaza drumurile cu ale altor oameni cu care legam prietenii... acestea dureaza atata timp cat drumurile noastre raman intersectate... in momentul in care drumurile se despart se intampla ca si prietenia sa inceteze... la fel cum se poate intampla ca, odata despartite drumurile, prietenia sa reziste in timp... sa fie o prietenie pentru o viata.
    Prietenii adevarati sunt putini... ii intalnim in drumul nostru prin viata si ne marcheaza devenirea... unii se pierd pe drum, dar apar altii cu care ne continuam drumul... insa se intampla  sa existe un singur prieten cu care sa calatorim de la inceputuri si pana la sfarsit... un prieten de suflet... unul singur, dar care eclipseaza zeci de alti prieteni.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head