Minte si suflet

De-a lungul vietii, intalnim diverse persoane... unele ne marcheaza devenirea... altele sunt doar simpli pasageri prin viata noastra... de la unele invatam sa fim mai buni, mai capabili, mai verticali... de la altele nu invatam nimic pentru ca pur si simplu nu au ce sa ne invete... dar asta nu o intelegem decat dupa ce reusim sa-i cunoastem cu adevarat... si asta cere timp.
Initial, fiecare relatie umana este marcata de dorinta de a cunoaste a fiintei umane... dorim sa stim cat mai multe despre celalalt... ni se pare fascinant tot ceea ce e diferit de noi... simtim dorinta de a experimenta mai mult... de a ne implica mai mult... dar, uneori, cu cat cunoastem mai mult pe cineva, cu atat descoperim lucruri cu care nu suntem de acord... lucruri pe care le blamam... si, desi stim toate acestea, refuzam sa le acceptam de la inceput... poate pentru ca nu putem accepta faptul ca ne-am inselat cu privire la acea persoana... poate ca ne-am dorit atat de mult apropierea si identificarea cu acea persoana incat e debusolant sa acceptam eroarea comisa.... 
De obicei, atunci cand mintea ne semnaleaza ca e ceva in neregula cu o anumita persoana in ciuda faptului ca sentimentele noastre ne spun altceva,  e bine sa  acordam timp sentimentelor sa se puna de acord cu mintea si impreuna sa ne ajute sa luam o hotarare pentru noi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head