In fata realitatii

Stimabililor,
   Daca aveti cumva impresia ca femeile adevarate vor  masina, bani sau cadouri scumpe, sigur va inselati...  v-ati gandit vreun moment ca, poate, ar vrea o parte din timpul vostru... sau zambetul vostru... ori sinceritatea voastra? 
Unii dintre domniile voastre poate vor zice DA... altii cu siguranta vor spune NU...  si asta pentru ca nu au intalnit inca femei adevarate...
Asa ca... lasati masina... casa... banii... sau orice alt accesoriu cu care v-ati gandit ca le puteti impresiona si apelati de urgenta la zambetul vostru... sinceritatea voastra... si, de ce nu, cultura voastra generala... daca inca mai "scartaiti" la capitolul acesta, cititi!... va asigur ca nu doare... asta doar in cazul in care va doriti femei adevarate!
Stimabilelor,
   Daca aveti cumva impresia ca barbatii adevarati vor un accesoriu pentru bratul lor, va inselati... ei nu au nevoie de accesorii, ci de femei adevarate... cu care sa poarte o conversatie care sa dureze mai mult de 5 minute si care sa nu fie presarata cu apelative de genul "pisi"... "pui" ... "ursulet"... "iepuras"... si, bineinteles, alte  animale care ar face geloasa orice gradina zoologica de pe intreaga suprafata a planetei... 
Daca ati reusit totusi sa atrageti un barbat adevarat prin fizicul d-voastra de invidiat, aveti mare grija ce spuneti atunci cand deschideti gurita... pentru ca, indiferent cat ati investit in dotarea ei cu buze generoase (care ar face invidioasa pana si o...rata)... cu dinti de un alb naucitor, eventual "decorati" cu un "micut" diamant... important e sa stiti sa vorbiti corect... iar, daca nu ati invatat asta pana acum... cititi o carte... sigur nu musca!... si asta in cazul in care va doriti un barbat adevarat!
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head