Un motiv pentru un vis

                                                                      
    Fiecare om isi are visele sale... pentru ca nu exista om care sa nu viseze la ceva.... unii viseaza la un job mai bun, altii la o casa mai mare... unii viseaza la o familie fericita, altii la o viata mai frumoasa... dar toti oamenii viseaza... pentru ca e placut sa visezi, pentru ca frumos sa lupti pentru ceva, pentru ca e extraordinar sa speri.
    Din pacate, multi dintre noi abandoneaza visele chiar inainte de a incepe sa lucreze la infaptuirea lor... pentru ca gasesc suficiente motive care sa ii determine sa creada ca nu se vor implini niciodata... ca sunt simple iluzii... ca nu merita efortul de a incerca pentru ca totul va fi un esec... oamenii abandoneaza cautand motive sa o faca... si motive se gasesc intotdeauna. Ceea ce nu gasesc oamenii este  puterea de a merge mai departe, de a depasi obstacole ridicate de ceilalti oameni sau de viata... iar visele raman doar  simple amintiri.
   Insa un vis e mai frumos atunci cand crezi cu toata fiinta ta in el... atunci cand nimeni nu iti da nicio sansa pentru a-l transforma in realitate... atunci cand tu continui sa lupti pentru visul tau chiar daca soarta si lumea incearca sa-ti taie aripile. E de ajuns sa gasesti un singur motiv pentru care sa iti implinesti visul... si e de ajuns sa gasesti un singur om care sa fie alaturi de tine ... pentru ca visul e mai frumos cand se imparte la doi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head