Rugaciune

     Intoarce-ti, Doamne, privirea Ta si uita-Te la chipurile inecate in lacrimi ale mamelor ce si-au pierdut pruncii!... Sunt lacrimile neputintei ce curg din ochii celor care nu isi vor mai putea strange niciodata fii la piept... sunt lacrimile mamelor care si-au pierdut sprijinul, alinarea, mangaierea... sunt lacrimile mamelor care nu isi vor mai putea pune sarutul pe fruntea pruncilor, care nu isi vor mai putea deschide bratele sa-i primeasca si sa-i aline!
   Intoarce-ti, Doamne, chipul Tau si uita-Te in ochii secati de lacrimi ai tatilor ce-si striga cu disperare fii... e  strigatul mut al celor ce au invatat intr-o clipa ce inseamna amarul, deznadejdea, disperarea...
     Alina-le, Doamne, sufletul parintilor care plang! Sterge-le, Doamne, lacrimile din inima si impaca-i! Ia-le, Doamne, durerea si disperarea si ocroteste-i pe parintii care si-au pierdut pruncii!
     Ajuta, Doamne, acest popor viteaz si drept sa-si depaseasca neputinta...lasa-l, Doamne, sa-si planga fii si da-i puterea sa lupte pentru dreptate si adevar... arata-i, Doamne, calea cea dreapta si ofera-i sansa sa isi plateasca vina pentru care au curs lacrimile atator parinti ce-si striga acum cu disperare pruncii!

   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head