Me, Myself and I

     Cea mai buna parte a sederii in aceasta lume este partea in care imparti...imparti bucuria, dar si necazul... imparti fericirea unui moment, dar si durerea ... imparti norocul, dar si consecintele nesansei... tot ceea ce conteaza insa este sa ai in jurul tau oameni cu care sa poti sa imparti atat zambetul cat si lacrima. 
   Din pacate, multi dintre noi aleg sa sa se bucure in singuratate sau sa planga in tacere, departe de alinarea oricarei fiinte care i-ar putea fi sprijin... unii o fac din egoism, altii ca urmare a dezamagirilor suferite de-a lungul timpului... unii se considera superiori semenilor, altii se simt tradati de semeni... unii considera ca totul li se cuvine si nu doresc sa imparta  nimic cu nimeni, altii considera ca nu merita nimic si nu vad ce ar putea imparti...
    Unii sunt capabili sa imparta cu fiintele dragi fericirea, timpul,  bunastarea si se bucura din plin de viata....ei stiu cum sa iubeasca si stiu sa primeasca iubirea in viata lor... stiu sa pretuiasca fiecare clipa petrecuta alaturi de oamenii dragi si sa multumeasca vietii pentru sansa oferita... stiu ca banii nu cumpara nici fericirea, nici dragostea si nici sanatatea si ii impart cu cei care au nevoie de ei... si toate acestea pentru un zambet pe care stiu sa il transforme intr-o clipa de nemurire. 
   

   
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head