Let it...

     Doare... atunci cand oameni dragi ne dezamagesc... atunci cand descoperim ce ascunde minciuna din spatele cuvintelor... atunci cand pierdem o fiinta draga... atunci cand ne pierdem increderea in noi... doare... ne doare sufletul... si lasa sa doara!
    Sangereaza vorbele tradate de fapte... emotiile ascunse de nepasare... tacerea din spatele cuvintelor seci... golul lasat de plecarea cuiva... sangereaza sufletul in noi si simtim cum se trece... si lasa sa sangereze!
   Vindeca... cuvintele rostite in semn de mangaiere... privirile blande ce invaluie durerea... atingerea blajina a soaptelor... vindeca sufletul si-i dau puterea de a trece mai departe... si lasa sa vindece pentru ca e timpul sa se vindece!
       Si trecem mai departe, lasand in urma tot ceea ce e trecut... tot ce e trist... dureros... tot ce a insemnat neimplinire... tot ce a incercat sa ne traga inapoi... tot ce nu insemnam noi.... pentru ca noi suntem altfel... vrem sa fim altfel...si pentru asta avem nevoie sa stim sa facem diferenta.
   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head