Increderea in sine

 In calea dezvoltarii noastre personale si profesionale sta intotdeauna lipsa de incredere in noi, in capacitatea noastra, in fortele noastre... abandonam de cele mai multe ori pentru ca ni se pare ca nu vom reusi sa atingem un vis... pentru ca nu suntem suficienti de buni, de destepti, de capabili... si renuntam.
   Ajungem la concluzia ca nu vom reusi pentru ca ii lasam pe cei din jurul nostru sa ne convinga de faptul ca noi suntem incapabili, mai putin destepti, mai putin pregatiti... si ne conving mai mult sau mai putin direct, mai mult sau mai putin voit... din prea multa grija sau dimpotriva... si renuntam.
    Nimeni nu traseaza limite pentru noi... numai noi suntem cei care o facem... pentru ca am invatat sa credem ca toti ceilalti au mai multa dreptate decat am putea avea noi vreodata... pentru ca ei  au mai multa informatie decat avem noi... pentru ei cunosc mai multe, au mai multa experienta... dar cine spune asta? Evident NOI... pentru ca ii lasam pe ceilalti sa ne darame visele... le permitem sa ne fure visele... ii ajutam sa ne interzica sa mai visam... pentru ca ei au intotdeauna dreptate, pentru ca ei stiu mai bine, pentru ca ei  pot mai multe...  
     Toate visele noastre se vor indeplini atat timp cat vom continua sa visam si vom gasi in noi puterea necesara sa luptam pentru a duce visul pana la capat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head