Raspunsuri imposibile sau intrebari gresite?

Pe parcusul intregii vieti cautam neintrerupt raspunsuri la tot ceea ce ni se intampla sau la tot ceea ce are legatura cu noi. Uneori raspunsurile primite ne satisfac si putem sa ne continuam drumul impacati cu noi insine si cu ceilalti, alteori suntem nemultumiti de raspunsurile primite si insistam in speranta ca un alt raspuns va fi cel potrivit.
In insistenta noastra de a descoperi un raspuns pe care sa-l putem accepta si interioriza se intampla sa ranim oameni, sa distrugem relatii si, cu toate acestea, sa nu primim raspunsul asteptat...si poate nu din rea vointa, ci pur si simplu pentru ca in unele situatii nu exista raspunsuri pentru noi.
De cele mai multe ori, aceasta permanenta cautare a raspunsului care sa ne multumeasca  creeaza un vid atat in jurul cat si in sufletul nostru...si, pentru a evita acest lucru, e important sa constientizam ca in viata exista pur si simplu intrebari fara raspuns... sau exista raspunsuri imposibile...sau intrebari gresite...sau poate e  nevoie doar sa schimbam putin perspectiva ca sa descoperim singuri ceea ce viata sau oamenii ne interzic sa stim.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head