O cale spre fericire...

In spatele unui barbat puternic este o femeie cu adevarat femeie... 
    In general, femeile adevarate nu stau in spatele unui barbat puternic, ci alaturi de el...intotdeauna alaturi de el. A avea omul perfect alaturi iti ofera puterea absoluta...altfel, e doar o iluzie.
    Femeile adevarate nu se multumesc sa traiasca in umbra barbatilor lor, ci vor dori sa le fie mereu alaturi, iar un barbat adevarat va sti si va pretui acest lucru.
In spatele unei femei fericite e un barbat cu adevarat barbat... 
    Un barbat adevarat va sti intotdeauna sa isi faca femeia fericita...si nu cumparandu-i fericirea cu bani, cadouri scumpe si excursii in locuri exotice, ci oferindu-i inima sa. O femeie adevarata nu va avea vreodata nevoie de nimic mai mult...Daca o femeie va prefera banii, bijuteriile, hainele, atunci ea nu e femeie adevarata, ci doar o fetita care asteapta sa creasca mare.
   In spatele unui cuplu fericit traiesc intotdeauna doi oameni care au rezistat  furtunilor in drumul lor spre fericire...
     Si asta pentru ca si-au dorit acelasi lucru amandoi in acelasi timp. Fericirea adevarata nu poate s-o aiba decat acela care stie sa  o ofere. Oferiti fericire fara sa asteptati nimic in schimb si veti gasi propria cale spre fericire!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head