Iubiri in stand by

    Nu poti sa iti pui iubirile in stand by, sa te intorci pentru  a  termina una si apoi sa revii si  sa te astepti ca cealalta ramasa sa fie neatinsa.
    Nu te poti juca cu sentimentele a doua persoane in acelasi timp, amagindu-le cu "sinceritatea" ta...impunand increderea lor in tine, in caracterul tau integru...
    Nu te poti amagi pe tine la nesfarsit ca iubirile tale cred in vorbele  false pe care iti place sa le spui atat de des pentru ca suna bine...e absurd sa crezi ca iubirile tale nu simt dualitatea ta...
    Nu poti gasi suficiente argumente pentru a te convinge ca dispui de resurse afective pentru a putea  iubi doua persoane in acelasi timp intrucat tu  simti nevoia sa le ai pe amandoua...
    Nu poti sa continui sa joci un rol stiind ca la un moment dat piesa se va sfarsi iar finalul nu va primi aplauze...
     Dar poti incerca...sa vezi cat de bun actor esti...cat de bine reusesti sa iti asumi  lacrimile tradarii...cat de OM  te simti la finalul piesei cand exista sansa sa pierzi iubirea care conta cel mai mult pentru tine, sa pierzi iubirea care acum, cand iti este interzisa, iti pare ca este iubirea vietii tale.
     Poti incerca...sa vezi daca reusesti sa gasesti in tine curajul de a da dovada de sinceritate la final, cand stii ca totul e pierdut pentru totdeauna, sau alegi  sa fugi in speranta ca poate fuga  va repara imaginea ta in ochii persoanei care a avut atata incredere in tine.
     Nu te poti amagi ca, alegand sa ai doua iubiri in acelasi timp, vei oferi iubire pentru ca vei pierde...intotdeauna vei pierde iubirea adevarata.
     Iar in final, daca decizi ca e cazul sa pui punct unei iubiri si faci asta crezand ca esti suficient de bun actor si ai jucat rolul perfect, nu te astepta ca iubirea ramasa sa mai fie iubire pentru tine...s-ar putea sa ramana  doar regrete pentru ceea ce ar fi putut sa fie frumos, dar a pierit prea devreme. 
     Atunci cand inseli increderea omului de langa tine, cand spui vorbe goale  in plasmuirea unor vise care nu se vor concretiza vreodata, cand  simti ca ceea ce faci nu este firesc, dar alegi nefirescul...atunci si numai atunci nu vei putea cuprinde cu mintea ta imensul gol care si-a sadit samanta in sufletul tau. Iar cand va veni vremea desteptarii sa nu te miri de cat e de amar gustul pustiului.
    Cand vei termina o iubire pentru ca a venit vremea sfarsitului abia atunci poti sa incepi o noua iubire daca vei voi ca aceasta sa fie neatinsa, perfecta pentru tine.
   
    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head