Cuceriri si cuceritori

     Toti barbatii pot cuceri o femeie, dar nu toti barbatii sunt capabili sa pastreze o femeie....
     Toate femeile se lasa cucerite mai devreme sau mai tarziu, dar nu toate accepta suprematia unor barbati...
     Toti barbatii se cred perfecti, dar femeile sunt singurele care le darama mitul perfectiunii...
     Toate femeile se cred ingeri, dar barbatii se pricep de minune sa dezvaluie demonul ascuns in fiecare dintre ele...
    Exista o singura situatie cand un barbat si o femeie se completeaza, atingand perfectiunea: atunci cand ambii reusesc sa renunte la orgolii!
     Exista o singura situatie cand cuplul rezista timpului si valurilor lui: atunci cand ambii dau dovada de sinceritate!
     Exista o singura situatie cand un barbat si o femeie nu vor trada dragostea lor: atunci cand ambii dau dovada de incredere totala unul in celalalt!
     Atat femeia cat si barbatul vor cauta perfectiunea in relatia lor iar cand nu o vor mai gasi o vor cauta in alta parte...mai mult sau mai putin discret, mai mult sau mai putin sincer.
      Femeie, invata sa analizezi cu simturile si apoi cu mintea cat de perfecta e relatia ta! Atunci cand simti ca nu mai gasesti motivatia necesara pentru a  continua, retrage-te! Nu merita! Analizeaza cu mintea si simte! Simte momentul cand iubirea ta se risipeste, simte momentul cand nu mai poti sa continui pentru ca e mult sub demnitatea ta sa o faci! Simte momentul inainte de a te ineca in propriile lacrimi!
     Femeie, nu se poate sa nu vezi cand barbatul tau incearca sa iti cumpere zambetele cu o ciocolata si se asteapta ca tu sa o mananci pe toata in timp ce el isi savureaza paharul, meditand la ceva ....
     Femeie, nu se poate sa taci atunci cand simti ca barbatul tau joaca un scenariu care nu e desprins din povestea voastra, ci apartine alteia...cum poti sa-ti inghiti lacrimile si sa fii nefericita intr-un colt de natura mirific in care ai mers cu el? ...cum de poti sa taci exact in acel moment in care el isi savureaza acelasi pahar privindu-te si sa nu ii spui ca stii si ca ai vrea sa pleci?...
    Cum poti, femeie, sa privesti  prin geamul masinii care goneste si sa suporti tacerea apasatoare dintre voi? Cum poti sa mai continui sa crezi si sa iubesti?
    Barbatule, uita-te la femeia ta si vezi daca ceea ce iti spune printre zambete este exact ceea ce vrei sa auzi sau adevarul? Poti suporta adevarul? Poti crede ca exista un altul care este mai mult decat pregatit sa o faca sa fie a lui? Poti crede ca ea va pleca fara regrete de langa tine?
    Barbatule, nu se poate sa nu vezi ca cea care pana mai ieri te astepta sa mancati impreuna e prea obosita sa stea macar langa tine la masa...ca cea care se trezea mereu inaintea ta pentru a pregati cafeaua exact asa cum iti place tie alege sa mai zaboveasca in pat...ca ea a uitat sa te mai surprinda cu ceva asa cum a facut-o mereu pana acum...
     Barbatule, cum de nu simti ca ea isi grabeste plecarea? Cum de taci acum cand ea planuieste  sa fuga de tine? Cum de pastrezi tacerea cand sufletul tau stie, cand mintea ta crede?
     Femeie si barbat...cuceriri si cuceritori!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head