Ce vor ele?

   Femei...fiinte complexe, de cele mai multe ori indescifrabile pentru unii barbati...si nu pentru ca acestia nu ar fi suficient de inteligenti, ci pentru ca se simt suficient de barbati incat nu isi mai bat capul sa inteleaga femeia. Considera ca, daca ofera banii, femeia are totul si va fi pentru totdeauna numai si numai a lor. Nu-si vor inchipui niciodata in orgoliul lor incomensurabil ca banii nu cumpara la un moment dat decat lacrimi si singuratate...
  O femeie are nevoie de atentie si tandrete...are nevoie de protectie...are nevoie sa se simta in siguranta alaturi de un barbat...si va cauta intotdeauna un barbat care sa ii ofere toate acestea...care sa ii ofere fericirea.
    De ce isi parasesc femeile partenerii, barbatii cu care pana mai ieri formau un cuplu? Simplu...pentru ca acei barbati au uitat sa fie barbati adevarati...au uitat ca au langa ei o femeie care are nevoie numai de o imbratisare pentru a fi fericita...au uitat sa o faca fericita...au uitat sa ii transforme chipul in zambete.
    In general, barbatii parasiti isi imagineaza ca exista un Celalalt care are mai multi bani, care este mai potent, care arata mai bine... cand isi intalnesc adversarul si, inevitabil, se compara cu acesta constata ca nu e deloc asa. Ramane atunci intrebarea: "Ce are el si nu am eu?". Nimic mai simplu: el stie sa mangaie, sa asculte si sa inteleaga...el stie sa deschida si sa inchida usa femeii sale...el stie sa fie acolo cand este nevoie de el...el stie sa ingroape tacerea dintre ei intr-o ploaie de saruturi...el stie sa citeasca chipul femeii si sa ii afle dorintele...el ofera o floare fara niciun motiv anume, ci doar pentru a fura un zambet de pe chipul femeii sale...si toate acestea pentru ca el stie sa-si hraneasca sufletul cu fericirea iubitei lui.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Miracole

Printre îngeri

Inside my head